13 Ιανουαρίου, 2016

Ασφάλιση Προσωπικού

Με την Ασφάλιση Προσωπικού μπορείτε να εξασφαλίσετε πολύτιμες παροχές για τους ανθρώπους που σας εκπροσωπούν καθημερινά με το χαμόγελο και τη δουλειά τους στα μάτια των πελατών σας.

Η απασχόληση προσωπικού σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, συνεπάγεται εκτός από την ευθύνη, την ανάγκη να προνοήσουμε ώστε σε περίπτωση ενός περιστατικού να υπάρχει σχετική πρόβλεψη.

Τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικού και στελεχών ποικίλουν σε πλήθος και ύψος καλύψεων και συνήθως "χτίζονται" κατά περίτπτωση ώστε να επισυγχάνεται ισορροπία μεταξύ κόστους και παροχών.  Ωστόσο, υπάρχουν και έτοιμα προγράμματα χαμηλού κόστους που εστιάζουν κατά βάση στο ατύχημα προσφέροντας πραγματικά σημαντικές καλύψεις με ιδιαίτερα εφικτό κόστος που ξεκινάει από 60€/έτος κατ' άτομο για μικρές ομάδες και από 40€ για μεγαλύτερες.

Σε ολοκληρωμένα προγράμματα προσφέρονται καλύψεις Ασθένειας και Ατυχήματος, με μεγαλύτερα όρια κάλυψης και δυατότητα να εντάσσουν οι εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους αναλαμβάνοντας συνήθως οι ίδιοι το σχετικό (πάντα χαμηλό σε σχέση με ατομικά ασφαλιστήρια) κόστος.

Καλύψεις όπως τα έξοδα νοσηλείας, οι ιατρικές επισκέψεις, οι διαγνωστικές εξετάσεις, το κόστος αγοράς φαρμάκων ή βοηθημάτων, το ετήσιο checkup, το επίδομα μητρότητας έως και το κόστος άμεσης μετακίνησης ή ακόμα και ένα ποσό μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση ανικανότητας μπορούν να προσφέρονται από αυτά τα ολοληρωμένα προγράμματα.

Σε κάθε περίπτωση, μία πρόβλεψη προς τους ανθρώπους σας, αποδεικνύει το ενδιαφέρον σας και σας ξεχωρίζει σαν εργοδότη.

Μη διαστάσετε να μας ζητήσετε ενδεικτική πρόταση, η κάλυψη είναι πραγματικά value for money!

 

Μιληστε μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.